Легалита: +359885884710 office@legalita.bg

За нас

Екипът ни от опитни юристи и данъчни консултанти е отдаден на идеята да предостави цялостни  решения на нашите клиенти в страната и чужбина. Ние сме изключително ориентирани към клиентите и се стремим да отговорим изцяло на техните нужди, предлагайки всички услуги, от които те се нуждаят. Нашият екип винаги се стреми да изгради солидни отношения със своите доверители и знае какво точно търсят те, за да го предложи. Подходът на консултантите ни към ежедневната работа е бизнес ориентиран и иновативен, а целият интелектуален и логически ресурс на практиката е посветен на нуждите на клиентите.

Опитът и знанията ни помагат да намерим най-добрия начин за изпълнение на възложената работа, откривайки баланса между рисковете и очакваните резултати. Ние сме интуитивни и предвиждаме нуждите на клиентите от гледна точка на техните бизнес цели. Нашите консултанти притежават съответните знания и креативност, затова не се налага да бъдат инструктирани за всяко отделно действие. В стремежа си да накараме клиентите да се чувстват спокойни, ние не се придържаме към професионалния жаргон, а това прави най-сложните и технически въпроси ясни дори за неспециалисти.

Създаваме интегрирани екипи от консултанти в различни области и други юрисдикции, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите решения на пазара, съобразени с техните нужди.